Wat is er te doen op PaleoTime-NL 2019?

Lezingenprogramma

Ook dit jaar zullen wij weer een lezingenprogramma samenstellen, met populair-wetenschappelijke lezingen over dinosauriers, mammoeten en nog veel meer! 

 

 

 

 

ttPreparatiedemonstraties

Onze preparateurs van het Trilolab project zullen wederom een preparatiedemonstratie geven, waarbij tijdens de beurs een trilobiet geprepareerd wordt, die aan het eind van de dag zal worden verloot onder onze donateurs.
 

 

Determinatietafeltt

De hele dag zal een verzameling van experts voor u klaar staan om vondsten te determineren, aan de determinatietafel van de Paleobiologische Kring.

 

Kinderactiviteitentt

Speciaal voor de jonge zoekers en verzamelaars zijn er tijdens de beurs kinderactiviteiten, zoals een grabbelton, kleurplaten, fossielen polijsten en microscopisch fossielen verzamelen. Er zijn activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. De kinderactiviteiten op PaleoTime-NL worden georganiseerd in samenwerking met de werkgroep jeugdactiviteiten van de Nederlandse Geologische Vereniging.

 

Infostandsinfostands

Uiteraard is er ook dit jaar weer een infomarkt, met stands van musea en verenigingen, waaronder:

 

literatuurBoekenverkopers

Daarnaast hebben wij ook ieder jaar een mooi aanbod aan geologische en paleontologische literatuur, onder andere van:

 

 

Eten & Drinkenresto

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer een cateraar aanwezig op PaleoTime-NL. Er zijn dranken, snacks en broodjes beschikbaar.

 

PaleoTime-NL Outreach Poster Awards

Nieuw dit jaar: de PaleoTime-NL Outreach Poster Award wedstrijd, voor BScMSc en PhD studenten en citizen scientists! Leer meer over het leuke en spannende paleontologische onderzoek dat in Nederland en België gedaan wordt. Klik hier voor meer informatie.

PaleoTime-NL Outreach Poster Award 2020