Posted on: zo, 03/10/2019 - 12:52 By: FossilDude
preparatieDe geprepareerde trilobiet aan het einde van de dag

 

Er was dit jaar op PaleoTime-NL wederom een live preparatie van een trilobiet uit Marokko, een Gerastos tuberculatus marocensis uit het boven-Emsian van Foum Zguid. Een ambitieuze onderneming, aangezien de trilobiet binnen één dag volledig geprepareerd moest zijn, omdat deze aan het einde van de beurs verloot werd onder de mensen die een donatie hebben gedaan voor de fossielenbeurs. Onze preparateurs van het Triloprep Collective, Frederik Lerouge en Ivo Kesselaer, hebben dus de hele dag aaneengesloten geprepareerd. Het was een leuke en leerzame demonstratie, die ook veel publiek trok. Aan het einde van de beurs was de trilobiet grotendeels vrij gelegd. Het laatste opschonen zal na de beurs gebeuren. Desondanks kunnen we wederom van een zeer geslaagde demonstratie spreken!

 

frederik trekt lot
Preparateur Frederik trekt het winnende lot!

 

Helaas heeft de winnaar van de PaleoTime-NL trilobiet zich niet gemeld. Daarom maken wij, zoals aangegeven, een nieuw winnend lotnummer bekend: het nieuwe winnende lotnummer is... lotnummer 680!

680


De eigenaar van dit lot krijgt de geprepareerde trilobiet toegestuurd zodra deze volledig is afgewerkt en gesigneerd door de preparateur! Heb jij het winnende lot? Neem dan contact op met de organisatie van de fossielenbeurs (info@werkgroepfossielenwageningen.nl). De winnaar dient zich voor 20 Juli bekend gemaakt te hebben. Als we dan nog geen winnaar hebben, zal de prijs volgend jaar, op PaleoTime-NL 2020 verloot worden.