Posted on: zo, 03/10/2019 - 12:52 By: FossilDude
preparatieDe geprepareerde trilobiet aan het einde van de dag

 

Er was dit jaar op PaleoTime-NL wederom een live preparatie van een trilobiet uit Marokko, een Gerastos tuberculatus marocensis uit het boven-Emsian van Foum Zguid. Een ambitieuze onderneming, aangezien de trilobiet binnen één dag volledig geprepareerd moest zijn, omdat deze aan het einde van de beurs verloot werd onder de mensen die een donatie hebben gedaan voor de fossielenbeurs. Onze preparateurs van het Triloprep Collective, Frederik Lerouge en Ivo Kesselaer, hebben dus de hele dag aaneengesloten geprepareerd. Het was een leuke en leerzame demonstratie, die ook veel publiek trok. Aan het einde van de beurs was de trilobiet grotendeels vrij gelegd. Het laatste opschonen zal na de beurs gebeuren. Desondanks kunnen we wederom van een zeer geslaagde demonstratie spreken!

 

frederik trekt lot
Preparateur Frederik trekt het winnende lot!


Hierbij maken wij graag bekend wie zich de gelukkige winner van deze trilobiet mag noemen. And the winner is… lot nummer 658!

 

het winnende lot


De eigenaar van dit lot krijgt de geprepareerde trilobiet toegestuurd zodra deze volledig is afgewerkt en gesigneerd door de preparateur! Heb jij het winnende lot? Neem dan contact op met de organisatie van de fossielenbeurs (info@werkgroepfossielenwageningen.nl). De winnaar dient zich voor 9 april bekend gemaakt te hebben, anders gaat de prijs naar een ander lot, wat hier gepubliceerd zal worden.